Friday , April 23 2021

Adili: Në një shtet normal, pas vrasjeve si ai i Almirit dorëheqje jep kryeministri

DEPUTETI I PARTISË UNITETI, ZULFI ADILI, NË NJË PRONONCIM PËR PORTALIN TETOVASOT NË LIDHJE  ME VRASJEN E ALMIR ALIUT, 4 VJEÇAR NGA KUMANOVA, SI REZULTAT I NJË ZËNKE NË SPITAL, THEKSOI SE MINISTRI I SHËNDETËSISË, NIKOLLA TODOROV, SË BASHKU ME KRYEMINISTRIN DUHET QË TË JAPIN DORËHEQJE.
“PAS VDEKJES SË ALMIRIT DUHET TË DORËHIQET JO VETËM MINISTRI I SHËNDETËSISË,POR EDHE MINISTRI E ZV MINISTRI I PUNËVE TË BRENDSHME.
NË NJË SHTET NORMAL ME INSTITUCIONE DEMOKRATIKE,ME PROKURORI E GJYQËSI TE PAVARUR NË RASTE SI VDEKJA E ALMIRIT TË PAFAJSHËM DORËHIQET KRYEMINISTRI,POR DUKE E PAS PARASYSH SE NË ÇFARË SHTETI JETOJMË NE TË SHPRESOJMË SE FAJTORIT TI NGRIHET AKTPADI NGA PROKURORIA DHE FAJTORI TË DEL PARA DREJTËSISË.
SA PËR DORËHEQJEN E TODOROVIT SIGURISHT SE DUHET TË JEP DORËHEQJE SE SISTEMI I SHËNDETËSISË VEÇ SE ËSHTË I DËSHTUAR.”, DEKLAROI ADILI PËR TETOVASOT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *