Sunday , February 28 2021

Adili akuza Xhaferit: Ju devijuat nga platforma me të cilën BDI fitoi, prandaj u largova

Nënkryetari i Unitetit, deputeti Zulfi Adili, ndaj akuzës së deputetit të BDI-së Talat Xhaferi se ai ka merë mandat nga BDI-ja dhe është larguar nga kjo parti, ka akuzuar Xhaferin se BDI ka devijuar nga platforma me të cilën ka fituar besimin e shqiotarëve, prandaj ai është larguar nga kjo parti, për të qëndruar besnik premtimeve ndaj shqiptarëve./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *