Friday , April 23 2021

Abu Dabi: Vetura Të Reja Për Policinë, Secila Me Çmim Prej 3.4 Milionë Dollarëve

Forcat policore në Abu Dabi janë pajisur me makinat shumë të shtrenjta, Lykan Hypersport.

Me këto vetura që kushtojnë nga 3.4 milionë dollarë secila, është pothuajse e pamundur që keqbërësit të ikin nga policët.

Të punuara nga VV Motors, këto Porsche 3.8-litra që kanë 770 kuajfuqi, shpejtësinë nga zero deri në 100 km/h e arrijnë për 2.8 sekonda.

Me shpejtësi maksimale që arrin në 386 kilometra në orë, këto janë një ndër veturat më të shpejta në botë.

Për këtë shpejtësi dhe luks, vetura është aq e shtrenjtë sa që mund të krahasohet me vlerën e dy Bugatti Veyron.

 makina makina1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *