Wednesday , June 23 2021

A mund ta besoni, Newcastle nga liga e dytë ka shpenzuar më shumë se Reali e Barcelona

Rafa Benitez brenda një muaji i ka sjellur gjashtë transfere ndërsa janë paralajmëruar edhe dy të tjerë.
Ritchi dhe Gayle janë dy më të kushtueshmit me nga 12 milionë euro.
Newcastle është skuadra e gjashtë me më së shumti blerje deri më tani në futbollin evropian duke lënë prapa edhe Realin e Barcelonën që kanë shpenzuar 30, përkatësisht 28 milionë euro deri më tani./Indeksonline/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *