Wednesday , June 23 2021

Lëvizja BESA shtroi iftar në Shkup

Lëvizja BESA mbrëmë në Shkup ka shtruar një iftar në të cilin ishte i pranishëm edhe kreu i BFI-së Sulejman Rexhepi, si dhe gazetarë dhe aktivistë partiak. Ndër të tjera, pas iftarit është biseduar edhe për situatat e fundit politike në vend.

Në iftar ishte i pranishëm edhe kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami i cili i falënderoi të pranishmit, me ç’rast ai foli shkurtimisht edhe për gjendjen aktuale politike, duke theksuar se BESA tashmë është një kujdestar serioz i çështjes shqiptare në Maqedoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *