Tuesday , July 27 2021

6288 votues nga diaspora janë paraqitur, ka ngelur edhe një javë afat

Komisioni Shtetëror Zgjedhorë ka informuar se deri sot për të votuar janë paraqitur 6.288 qytetarë të Maqedonisë që për momentin jetojnë dhe punojnë jashtë shtetit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Nga këto, janë pranuar 5734 ndërsa 133 janë refuzuar kurse nga KSHZ njoftojnë se janë në pritje të nje interesimi më të madh të qytetarëve të Maqedonisë që jetojnë në diasporë./Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *