600 polic të rinj para zgjedhjeve

MPB do të punësojë 600 police të rinj. Me shumë policë do të punësohen në qendrën regjionale në Shkup, në komunat e Shkupit dhe në Strumicë e
Oher, raporton Fakte.
Zëdhënësja e MPB-së Dejana Nedelkoviq ka konfirmuar se do te shpallet konkurs per pranimin e policëve të rinj, por nuk ka dashurjep detaje per numrin e tyre dhe ne cilat vende do jete renditja.
Ajo nuk ka mundur te shtojë diçka me shume rreth konkursit, derisa sic thote, “nuk publikohet ne mediat e shtypura”. “Per ate është e angazhuar sherbimi juridik prane MPB-së dhe nuk mund të them diçka më shumë në këtë drejtim”, ka thënë Nedelkoviq./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *