Thursday , August 5 2021

5 punësime në pozita udhëheqëse në mbrojtje, rroga 35.813 den., aplikoni

Ministria e Mbrojtjes në Maqedoni ka hapur sot konkurs për plotësimin e 5 vendeve në pozita udhëheqëse, shkruan Fakte. Sipas konkursit të publikuar, bëhet fjalë për 3 udhëheqës të sektoeit, një këshilltar dhe një bashkëpunëtor të ri. Rroga mujore është 35.813 denarë ndërsa ju mund të aplikoni KËTU. /FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *