Sunday , May 19 2019

28 Nëntori, sivjet në Prizren festohet më ndryshe

Humanisti i madh Halil Kastrati dhe “Jetimat e Ballkanit” për 28 Nëntor paralajmërojnë festë ndryshe shkruan Fakte.

Vet Hoxhë Halili në profilin e tij në Facebook fton në pjesmarrje në ceremoninë e dorëzimit të çelësave të 28 shtëpive për familjet në nevojë.

28 Nentor, ne e kemi zgjedhe te festojme me ndryshe☺️

Dita e Flamurit
Ditelindja e Komandantit legjendar Adem Jashari
Dalja ne publik e Ushtris sone Çlirimtare
28 pale çelesa – 28 familje po behen me shtepi te reja

Komuna e Prizrenit per 20 shtepi ka dhene material ndertimore ne vlere te 4880 eurove per secilen familje kurse Jetimat e Ballkanit kane dhene per secilen familje shumen prej 13.120 eurove per ndertimin e ketyre shtepive

8 shtepi qe do te dhurohen ate dite jane nga komuna e Suharekes dhe te Dragashit, edhe keto shtepi jane ndertuar ne bashkepunim me keto dy komuna dhe per secilen familje komunat kane dhene nga 5000 euro ndersa Jetimat e Ballkanit ka dhene per secilen nga keto familje shumen prej 13000 eurove

Nje 28 Nentor krejt ndryshe./Fakte

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *