Wednesday , June 23 2021

24Vesti: Padi penale për Bekir Asanin për sulmin kundër Todor Petrovit

Televizioni “24 Vesti” ka raportuar se Prokuroria ka ngrejtë padi penale kundër Kryetarit të degës së BDI-së në Çair Bekir Asani dhe për dy persona tjerë për dhunë ndaj Todor Petrovit, transmeton Fakte. Sipas organit të akuzës më 27 shkurt në një restoran afër Panairit të Shkupit është sulmuar kryetari i Kongresit Botëror Maqedonas. Petrov është sulmuar menjëher pas shenjtërimit të kryqit 55 metërsh në Butel dhe i njejti për shkak të lëndimeve trupore ka përfunduar në spital./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *