Tuesday , April 20 2021

17-vjeçari shqiptar shpallet nxënësi me i mire në Amerikë

Eshtë biri i dy emigrantëve shqiptarë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por ja ka dale të shkëlqejë duke përfunduar maturën me medalje ari dhe duke u renditur në 160 me të mirët e SHBA-së, transmeton Fakte.
Genty Daku është 17 vjeç dhe në vjeshtë do të fillojë studimet në Harvard, ndërkohë që gjatë dy verave të fundit, ka kontribuuar në Shqipëri duke mbledhur
fonde që fëmijët të mësojnë anglisht në një kamp veror në Radomirë të Dibrës.
Rasti i Gentit tashme ka nisur të shpërndahet në rrjetet sociale, si shembull i suksesit dhe model per
bashkëmoshatarët e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *