Friday , February 26 2021

“Monstra”, dënohen me burgim të përjetshëm Alil Demiri dhe vëllezërit Ismailoviq, Fejzi Aziri me 15 vite, Haki Aziri me 9 vite burg

Gjykata ka marrë vendimin në rastin “Monstra”, percjell Fakte.
Ali Demiri dhe Alil Ismailoviq janë shpallur fajtor dhe janë dënuar me dënim me burg të përjetshëm. Agim Ismailoviq po ashtu shpallet fajtor, me burgim të përjetshëm.
Haki Aziri shpallet fajtor për dy vepra, ndihmë në vepër penale, dhe dënohet me nga pesë vite. Ai dënohet me 9 vite burg.
Fejzi Aziri fajtorë për dy vepra. Ai dënohet me 15 vite burg, raporton SHENJA.
Sami Luta është lënë i lirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *