Friday , February 26 2021

Edhe Lëvizja Besa do të shkëputet nga koalicioni me SDSM-në

Duke komentuar ndarjen e Partisë Liberale Demokrate nga koalicioni me LSDM-në, kryetari i kësaj të fundit, Zoran Zaev ka njoftuar se edhe grupi parlamentar i Lëvizjes Besa dëshiron të veprojë e pavarur në Kuvend, percjell Fakte.
“E dini, se edhe partia më e madhe për nga numri i deputetëve në koalicionin “Mundemi”, Lëvizja Besa edhe ajo mendon
Ka 4 deputetë dhe dëshiron grup parlamentar.

Ajo është e drejtë e tyre. Ata mund të ndahen dhe të veprojnë si grup parlamentar dhe kështu të pavarura të veprojmë si koalicion”, tha Zaev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *