Friday , August 7 2020

Greqi/Dasmë në kohë pandemie, infektohen 21 persona dhe nusja me dhëndrin

Një dasmë në Greqi ka çuar në infektimin e 21 personave. Mediat greke bëjnë me dije se 21 raste të reja janë shënuar në Selanik dhe të gjithë kishin qenë në një dasmë dhe ishin infektuar, mes tyre nusja dhe dhëndri.

Në dasmë ishin të ftuar 150 persona, nga të cilët kanë rezutuar pozitiv 21 prej tyre, të cilët dyshohen se janë infektuar nga një persona që kishe ardhur nga Gjermania, për të qenë pjesë e dasmës. Kujtojmë që deri më tani në Greqi 206 persona kanë humbur jetën nga koronavirusi, ndërsa numri i përgjithëm i të infektuarve ka shkuar në 4587.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *