Friday , August 7 2020

166 raste të reja dhe 185 pacientë të shëruar nga Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

Brenda 24 orëve janë bërë 1419 testime, ndërsa janë regjistruar 166 raste të reja me Covid-19.

Kanë ndërruar jetë 4 persona, një pacientë nga Shkupi, një pacientë nga Kërçova, një pacientë nga Shtipi dhe një nga Manastiri.

Insituti për Shëndet Publik ka regjistruar 185 pacientë të shëruar.

Deri më tani në vend janë bërë 105357 testime për Covid-19. Sot nuk kishte testme në kuadër të skriningut. /SHENJA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *