Ambasadori i Italisë në Kosovë: Është koha për liberalizimin e vizave për Kosovën

Ambasadori i Italisë në Kosovë Nicola Orlando, ka uruar Gjermaninë për marrjen e presidencës së Bashkimit Evropian.

Orlando tha se pret që shumë shpejtë të ndodh liberalizimi i vizave për Kosovën.

“Faleminderit #Kroacisë për semestrin e shkëlqyer dhe fat të mbarë #Germanisë në Kryesimin e saj të #BE-së! Siç tha Kryeministri @GiuseppeConteIT në Zagreb: së shpejti presim #liberaliziminevizave për #Kosovën. Shpresoj që të gjitha vendet anëtare të BE-së hezituese të lejojnë që liberalizimi i vizave të ndodhë gjatë semestrit . Është koha!” “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *