Saturday , June 6 2020

VIDEO/ A filloi fushata? SDSM shpërndan material propagandues dhe maska për qytetarët

Në shumë vende të Shkupit dhe më gjerë LSDM-ja sot kanë shpërndarë maska mbrojtëse dhe material propagandues.

Thonë se aksioni është për informim më të madh të qytetarëve rreth Kovid-19 nën moton:
“Sfidën e parë e fituam, por lufta nuk ka përfunduar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *