Thursday , February 25 2021

Policia e Shtetit ndryshon ‘fytyrë’! Blen 110 furgonë të rinj

Policia e Shtetit ka ndryshuar ‘fytyrë’! 110 furgonë janë blerë nga Policia, të cilat do t’u vihen në dispozicion patrullave dhe grupeve të gatshme.

Këto automjete të reja, kanë ardhur si rezultat i rinovimit të flotës, të cilat do t’u shpërndahen Komisariateve që kanë më tepër nevojë! Ajo që vihet re është një ndryshim në pamjen e këtyre automjeteve.

Ato nuk janë më ngjyrë blu, por të bardha me blu, njëjtë si makinat e vogla që janë në përdorim! /Shqiptarja.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *