Thursday , February 25 2021

Vazhdon Labinot Tahiri: Dasmat duhet të mbahen, 700 milionë euro i kushtojnë Kosovës

Ka vazhduar debati për dasmat dhe organizimet që do ëe mbahen këtë vit. 

 Ministria e Shëndetësisë ende nuk ka marrë ndonjë vendim lidhur me organizimet e mëdha.

 Labinot Tahiri këngëtar vazhdon të insistoi se organizmet duhet të mbahen sepse i kushtojnë Kosovës dhe mijëra punonjësve në këtë veprimtari. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *