Wednesday , March 3 2021

As të dielën s’ka pushim për kryetarin e Suharekës, del me banorët që të pastrojnë ambientin

Edhe pse ditë vikendi, kryetari i Suharekës, Bali Muharremaj po i vazhdon aktivitetet e tij.

Këtë herë ai ka dalë bashkë më banorët për të pastruar ambientin.

Muharremaj po respekton edhe masat e qeverisë kundër koronavirusit, ku po respekton distancën fizike dhe është i pajisur me masa mbrojtëse.

“Tani vazhdohet në Javor me iniciativën e banorëve në pastrimin e ambientit. 

Natyrisht, me masa mbrojtëse dhe me distancë fizike, ne po e mbrojmë natyrën nga mbeturinat dhe me çdo kusht do ta ruajmë atë”, ka shkruar ai./Indeksonline/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *