Thursday , February 25 2021

Filipçe: Komisioni rekomandon që ora policore gjatë vikendit të nis nga ora 19:00

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe njoftoi se Komisioni për Sëmundje Ngjitëse ka vlerësuar se gjatë vikendit ora policore mund të fillojë nga ora 19:00 dhe se i njëjti rekomandim do të diskutohet në mbledhjen e sotme të qeverisë.

“Kemi rekomanduare që ora policore gjatë vikendit të nis nga ora 19:00 deri në ora 05:00 dhe i njëjti propozim do të diskutohet në mbledhjen e sotme të qeverisë “, tha ministri Filipçe duke shtuar se për lehtësimin e masave për javën tjetër do të vendoset komfor gjendjes me pandeminë  gjatë ditëve në vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *