Friday , February 26 2021

Vrasje në magjistralen Prishtinë – Ferizaj, policia jep detajet (VIDEO)

Vrasja sotme në një punishte në magjistralen Prishtinë-Ferizaj, dyshohet se erdhi pas një konflikti që kanë pasur dy punëtorë gjatë ndërrimit të natës.

Nga plagët e marra ka vdekur një person me inicialet A.S.

Policia e Kosovës ka arrestuar dy persona dhe e ka konfiskuar një armë e cila dyshohet se është përdorur në kryerjen e vepres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *