Sunday , February 28 2021

Kurti emëron Velkoviqin këshilltar për komunitete, zë vendin e Rashiqit

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, ka emëruar Cvetko Velkoviqin, si këshilltar politik dhe udhëheqës të Zyrës për çështje të komuniteteve, ka bërë të ditur Zyra për informim e Kryeministrisë të martën.

Sipas njoftimit, Velkoviq është ekonomist nga Shtërpca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *