Thursday , February 25 2021

Kadri Veseli në iftar me prindërit

Kryetari i Partisë Demokratike e Kosovës Kadri Veseli, ka publikuar një fotografi ku shihet duke ngrënë iftar me prindërit.

Veseli e shoqëroi këtë fotografi me një shkrim:

“Prindërit tanë, me besimin në Zot, të drejtën dhe këtë tokë, na çelën rrugën e lirisë. Nuk ka iftar më të bukur se ai që bëhet me prindërit. Ne jemi mirënjohës për sakrificat e tyre, e kemi porosi prej tyre prandaj nuk do të ndalemi për këtë vend, të mbarën dhe të drejtën e tij! Nga konaku i babës, uroj këdo që punon mbarë, Zoti ju ndihmoftë! Kush agjëron me besim, Zoti jua pranoftë!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *