Wednesday , March 3 2021

4 milionë italianë kthehen nesër në punë/ Conte: Kujdes, vendi është në duart tuaja!

“Prej nesër mbi 4 milion italianë do të kthehen në punë, ata do të lëvizin me transport publik – shkroi Kryeministri Giuseppe Conte në facebook – “shumë kompani dhe fabrika do të kthehen në rrugën e duhur. Dhe do të ketë shumë më tepër mundësi për një infeksion të mundshëm, që ne mund të shmangim vetëm falë një ndjenje edhe më të madhe të përgjegjësisë “.-shkroi më tej Conte.

“Asnjëherë si tani, e ardhmja e vendit nuk do të jetë në duart tuaja. Sa më të përgjegjshëm të jemi, aq më shpejt do të jemi në gjendje të rikthejmë lirinë tonë. Ne nuk e shuajmë atë që kemi fituar me përpikëri”.

“Ne të gjithë do të duhet të ndryshojmë ingranazhet së bashku në vend. Me maturi, unë jam i vendosur dhe i të ec përpara, por pa rrezikuar ndalimin e motorit. Nuk ka recetë të duhur për të garantuar rifillimin, pa menduar para së gjithash për shëndetin dhe sigurinë e të gjithëve. Jemi të sigurt, së bashku do ta bëjmë, “shkroi ai më tej, duke folur për fillimin e Fazës 2 të urgjencës së Coronavirus, duke nënvizuar se” e ardhmja e vendit është në duart tona “.

“Nesër do të fillojë faza 2 e urgjencës, ajo e bashkëjetesës me virusin. Do të jetë një faqe e re që të gjithë , do të duhet të punojmë së bashku, me besim dhe përgjegjësi. Do të kemi nevojë për bashkëpunim, sens qytetarie dhe respektim të rregullave nga të gjithë. Gjithmonë do të na duhet të mbajmë lart vëmendjen, të ruajmë distancën sociale, të veshim maskën kur dhe ku është e nevojshme, lani duart shpesh dhe me kujdes. “-përfundoi statusin e tij Conte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *