Sunday , February 28 2021

Nënë Hikja 77-vjeç, shërohet nga koronavirusi!

Nënë Hikja, 77-vjeçare nga Fushë-Kruja është shëruar nga Koronavirusi dhe ditën e sotme ka lënë spitalin.

Lajmin e ka bëtë ministria Manastirliu nëpërmjet një statui në Facebook, e cila shkruan: Nënë Hike plot 77 vjeç nga Fushë-Kruja, sot ka lënë e shëruar spitalin #infektiv dhe është kthyer pranë familjes???

Që nga fillimi i epidemisë, më shumë se 60% e të prekurve nga #COVID19 janë shëruar, ndërsa Kruja ka sot numrin më të lartë të të prekurve aktivë./ I.M-Dritare.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *