Sunday , January 17 2021

Serbi bën homazhe tek memoriali “Adem Jashari” në Prekaz (FOTO)

Një delegacion i Federatës Ndërkombëtare të Pingpongut (ITTF), i prirë nga zëvendëspresidentja Petra Sörling dhe Ivo Goran Munivrana, ka bërë sot homazhe tek kompleksi memorial “Adem Jashari” në Prekaz.

Pjesë e këtij delegacioni ka qenë edhe profesori serb, Branko Sbutega, i cili është këshilltar i lartë i Presidentit të ITTF-së, Thomas Wekiret.

Sbutega është personi në mes të kësaj fotografie me xhaketë ngjyrë krem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *