Tuesday , January 19 2021

Zekolli: Ligji do të kalojë. Të rinj, ikni, shpërnguluni!

Analisti i njohur Arsim Zekolli ka komentuar veprimet e fundit politike në lidhje me sjelljen e ligjit për prokurorinë publike dhe shpërbërjen e Kuvendit, shkruan Fakte. Ai ka sugjeruar të rinjtë të ‘ikin’ sa më shpejtë nga ky vend, pasi sipas tij, “kriminelët e partive” të përkrahur nga ambasadorët relevant në vend, po shellin një ligj si ky për prokurorinë.

në vazhdim postimi i Zekollit në gjuhën maqedonase./FAKTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *