Tuesday , January 26 2021

Sot në mesditë pritet shpërndarja e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot është para shpërndarjes, ndërsa duhet të votoj Ligjin për Prokurorinë Publike, Këshillin e Prokurorëve dhe Ligjin për mbrojtje.

Kuvendi sot duhet të mbaj mbledhjen e 137 në rend dite të së cilës është propozim vendimi për shpërndarje në prag të zgjedhjeve të parakohshme të 12 prillit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *