Sunday , January 24 2021

Arta Toçi: ASH nesër do ta votojë Ligjin për Prokurorinë

Deputetja e Aleancës për Shqiptarët Arta Toçi për TV21 theksoi se partia e tyre kanë vendosur që nesër të votojnë për Ligjin për Prokurorinë Publike, me qëllim që, siç thaajo, ta përshpejtojmë rrugëtimin e Maqedonisë së Veriut drejt Bashkimikt Evropian.

“Është një kontribut që Aleanca për Shqiptarët i jep kahjes pro NATO-s dhe Bashkimit Evropian”, potencoi Toçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *