Tuesday , January 19 2021

LAJM I FUNDIT: Kuvendi do të punojë pa ndërprerje deri në shpërbërjen e tij!

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi njoftoi se deri në orën 19:00 do të zgjasë pauza nga debati për propozim-ligjin për prokurorinë publike, ndërsa pas orës 19:00 do të vazhdojë dhe do të zgjasë pa ndërprerje derisa Parlamenti nuk shpërbëhet./TV21/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *