Wednesday , January 20 2021

A u arritën 2/3: Seanca në të cilën duhet të votohet për Ligjin për prokurorinë vazhdon në orën 21

Seanca në të cilën duhet të votohet ligji për prokurorinë publike, është caktuar për në orën 21, mëson TV21.

Seanca fillimisht duhej të fillonte në orën 15, por spikeri Talat Xhaferi nuk e caktoi për shkak se nuk ka pasur 80 deputetë të cilët do të votonin “për”.

Mesa duket janë siguruar shumica e 2/3, meqë seanca është caktuar për në orën 21. TV21 do ta transmetoj drejtpërdrejt në ueb-faqen tone dhe në rrjetet sociale./TV21/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *