Monday , January 25 2021

Boki13 kërkon seancë të hapur: Nga ky moment po e hap “Kutinë e Pandorës!”

“Dua që seanca të jetë e hapur, në seancë të ketë edhe publik, të shihet e vërteta me Zoran Milevskin dhe sjelljeve që i kemi pasur dhe se si ai më ka manipuluar. Kjo është nën çdo vlerë njerëzore, këtë e them vet me vete. Kjo nuk u vërtetua, kjo është senzacionalizëm”, deklaroi Bojan Jovanovski para se gjykata ta ndërpresë. 

Por ai vazhdoi ..“ju lutem mos më bërtisni”.

E pas kësaj, gjykatësja tha se 17 mjek janë deklaruar se Jovanovski nuk ka malinginet.

Morri vërejtje se nëse nuk ndalet së foluri do e thërras policinë që ta largoj nga seanca.

Fjalët e fundit të Jovanovskit ishin se me 24.09.2019 Zoran Milevski kishte filluar aksion për incizim dhe sot e ka të qartë se pse e ka bërë të njëjtën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *