Sunday , January 24 2021

Molliqaj e përsërit: Kurti është tradhëtar dhe gënjeshtar!

Kryetari i Partisë Socialdemokrate Dardan Molliqaj, ka thënë se ndryshimi i Albin Kurtit ka nisur prej kohësh.

Molliqaj theksoi se ka shumë aktivistë që ishin vënë përkrah kauzave të Kurtit, dhe ata ishin rrahur burgosur por edhe kishin marrë copëza të plumbave dhe humbur jetën për këto.

Ai shtoi se kryeministri i vendit me të marrë pushtetin i ka ndryshuar këto qëndrime.

Shkrimi i plotë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *