Tuesday , January 19 2021

KUVENDI I MAQEDONISË SË VERIUT RATIFIKOI PROTOKOLLIN E ANËTARËSIMIT NË NATO

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot sapo ka ratifikuar Protokollin e Anëtarësimit në NATO. Në prani të personaliteteve të larta shtetërore, kryetarëve të partive politike, diplomatëve të huaj, dhe personaliteteve të larta diplomatike të rajoneve u ratifikua Protokolli për Anëtarësim në NATO.

Kuvendi, e miratoi Protokollin me 114 vota Pro, nga 116 deputetë të pranishëm.

Ky është një hap historik për Maqedoninë e Veriut dhe qytetarët e saj, e cila tani më është anëtare e plotë e NATO-së. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *