Monday , January 25 2021

Dështojnë “2/3” e votave/ ASH nuk do e përkrah ligjin për PP: Ligji ka për qëllim “faljen”

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Syrija Rashidi nëpërmes një konference për shtyp nga Kuvendi ka deklaruar se Aleanca për Shqiptarët nuk do të mbështes propozim ligjin për PP. 

Sipas tij ka ndryshime drastike dhe me këtë ligj po pretendohet që të amnistohen persona të inkriminuar dhe të akuzuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *