Friday , January 22 2021

Ekipit të basketbollit nga Serbia i ndalohet hyrja në Kosovë

Ekipit të Basketbollit nga Serbia Sloga, dje i është ndaluar hyrja në Kosovë.

Lajmin e ka konfirmuar zëdhënësi i policisë Daut Hoxha.

“Ekipi i potencuar nga ana juaj nuk ka pas leje nga Ministria kompetente, prandaj iu është refuzuar hyrja në Republikën e Kosovës “- tha Hoxha.

Detaje lidhur me rastin ka dhënë edhe kryetari i Federatës së Basketbollit Arben Fetahu.

” Dje jam kontaktuar nga Policia e Kosovës. Më kanë pyetur se a ka leje ky ekip për të hyrë në Kosovë. Ua kam konfirmuar se nuk kanë leje për të zhvilluar gara në vendin tonë, edhe janë kthyer prapa nga policia. Kjo nuk është hera e parë që klubet e baskebollit nga Serbia, tentojnë të zhvillojnë gara në Kosovë. Ne ju kemi drejtuar vazhdimisht edhe FIBA-s lidhur me këto raste. Qeveria e Serbisë dhe Federata atje nuk po merr asnjë masë “- tha Fetahu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *