Tuesday , January 26 2021

ÇIKAT PO NA ZBARDHIN FYTYREN: EDHE NORA GJAKOVA E ARTË NË PARIS

Edhe Nora Gjakova ka arritur t’ia sigurojë Kosovës një medalje, xhudistia jonë e fitoi medaljen e artë, pasi e mposhti francezen, Sahra Leonie.

Për dallim nga Distria, Nora garoi në kategorinë -57 kilogram dhe pas një lëvizje të bukur e hodhi përtokë xhudisten francez.

Nora ka arrit ta mposhtë francezen me “Wazar” pas një mbajtje të shkëlqyer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *