Wednesday , January 20 2021

Ministri i ri i shëndetësisë Arben Vitia, pa veturë, pa truproje …

Kosova dhe qytetarët e saj deri më tani kanë parë vetëm luks të ministrave dhe shpenzime enorme të parasë publike pallogaridhënie, percjell Fakte.

Qeveria Kurti “prerjen” e parë me 20 vite (keq)qeverisje ka bërë me reduktimin e shpenzimeve nga 21 në 15 ministri, nga mbi 80 zëvendësministra në 35.

Ndërsa, dallimi i dytë janë ministrat modest e të thjeshtë sikur Dr. Arben Vitia, të cilët sigurisht do të jenë racional dhe kursimtar gjatë qeverisjes. Për të ndërtuar politika “nga poshtë lart”, sikurse ka premtuar Kryeministri Kurti, si parakusht duhet të jenë të tillë ministra si Arbeni, e vepruar nëpër ambiente sikurse gjithë qytetarët e Kosovës, dhe jo në zyre e ambiente luksoze, makina luksoze, paga luksoze.

Qytetarët ndihen të nderuar nga ministra të tillë modest, ku dhe fotografuan Ministrin sot në Prishtinë, pa përcjellje, pa kryecapllaka e pa alltija.

Pra, ministra të ndershëm nuk kanë nevojë për përcjellje me pompozitet por, ndoshta, për ambiente të “ndotura” nga PAN militantë e ziliçarë duhet përkujdesje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *