Sunday , January 24 2021

Idrizovë: Shtetasi i Shqipërisë i dënuar me burg të përjetshëm, pret hekurat e qelisë së burgut dhe arratiset

Një i burgosur me burg të përjetshëm në burgun e Idrizovës është arratisur duke prerë hekurat e qelisë ku ka qenë i vendosur. I burgosuri ka qenë shtetas i Shqipërisë. 

Personi përgjegjës për burgun thotë se shtetasi shqiptar, A.D ishte në qelinë e tij gjatë një kontrolli në 07.02.2020. në orën 19.00. dhe në 08.02.2020. ndërsa ai konstatoi largimin e ti në orën 07:00h të mëngjesit të sotëm. 

Sipas tij, arratisja u krye duke prerë hekurat mbrojtës nga një qeli e katit të tretë të burgut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *