Sunday , January 17 2021

RMV: Kuvendi para shpërbërjes, ende nuk ka marrëveshje për ligjin për Prokurorinë Publike

Pesë ditë para shpërbërjes së pritur të Kuvendit, pushteti dhe opozita ende nuk i kanë harmonizuar qëndrimet për ligjin për prokurorinë publike. Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, dje deklaroi se edhe më 12 shkurt deri në ora 23:00 të vijë propozim i harmonizuar, ka mundësi procedurale që të vendoset në votim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *