Friday , January 22 2021

Ministrja Mizrahi heq tabelën me emrin e ri të shtetit

Nga konferenca e djeshme për shtyp shihet se ministrja teknike për Punë dhe Politikë Sociale, Rashella Mirzahi ka hequr tabelën me emrin Republika e Maqedonisë së Veritut.

Ajo ka rikthyer tabelën e vjetër në të cilën shkruante Ministria e Punës dhe Politikës Sociale Republika e Maqedonisë.

Në konferencën për shtyp, Mirzahi foli edhe për problemet me fëmijët pa prind./TV21/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *