Andov: Skenës politike i nevojiten njerëz të rinj

Skena politike tek ne sot është bë demagoge dhe e shndëruar në populizëm, politikanët duhet që të qartësohen dhe të përballen me realitetin, këtë e ka thënë në një intervistë të fundit për Tv “24Vesti” ish kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Stojan Andov, transmeton Fakte.

Sipas tij, qeverisja e Gruevskit është dashur moti të largohet nga skena politike dhe në vend të tyre të vijnë njerëz të rinj me ide të reja.

Intervista e plotë do të emitohet sot./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *