Saturday , June 6 2020

Serbia tërheq ambasadorin e saj në NATO

Miomir Udoviçki është tërhequr nga detyra e ambasadorit të jashtëzakonshëm e fuqiplotë dhe shefit të Misionit të Serbisë pranë NATO-s në Bruksel. Dekreti është publikuar në Fletoren Zyrtare të Serbisë, transmeton Koha.net.

Në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Serbisë pohojnë se bëhet fjalë për procedurë të rregullte, por ambasadori i ri ende nuk është emëruar.

Udoviçki është revokuar me dekretin e presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, të datës 4 nëntor, ndërsa ka hyrë në fuqi sot, thekson Tanjug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *