Shala: Zëri i diasporës do të dëgjohet si kurrë më parë

Koalicioni AAK-PSD 100% Kosovë do të jetë gjithmonë zëri i fuqishëm i diasporës.

Madje për diasporën dhe mbështetjen e fuqishme që pritet t’i jep ky koalicion, është bërë edhe një video-promovuese.

E në këtë video, kandidati i këtij koalicioni për deputet, Granit Shala, jep zotimin e tij të fuqishëm për të qenë në mbrotje të diasporës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *