Thursday , June 24 2021

Erdogan: Tradhtarët do ta paguajnë shtrenjtë

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka deklaruar se ata që tentuan grusht shtetin janë tradhtarë të Turqisë.

“Tradhtarët do të paguajnë shtrenjtë”, ka thënë Erdogan duke shtuar se shteti i tij është duke e mbrojtur vendin nga armiqtë dhe se “Turqia nuk është më ajo e vjetra” dhe se Ushtria do të pastrohet, transmeton Fakte.

Ai e ka quajtur tentimin për grusht shtet sfidë nga Zoti që duhet të merret parasysh nga turqit.

“Të gjithë ata që tentuan të bëjnë grusht shtetin e befasishëm do të marrin përgjigjen e merituar, pavarësisht çfarë institucioni përfaqësojnë. Tradhtarët do të dënohen keq. Me këtë gjest Zoti na ndihmoi të pastrohemi nga tradhtarët”, theksoi kryeministri turk, i cili shtoi se hotelin ku ka qëndruar ai në Marmaris e kanë bombarduar puçistët, si dhe aeroportin, duke menduar se ai ende është atje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *