Wednesday , October 23 2019

Shkup: Arrestohen 11 shtetas shqiptarë, 4 kosovarë dhe 4 turq, pasi punuan pa leje pune

Policia nga qendra rajonale për punë kufitare dhe SPB Shkup kanë arrestuar 20 shtetas të huaj të cilët kanë keqpërdorur qëndrimin turistik dhe në Shkup në mënyrë joligjore dhe si të paralajmëruar kanë kryer punë në ndërtimin e objekteve, percjell Fakte.

Nga MPB theksojnë se në rrethinën e qendrës së qytetit, në ndërtimin e objektit të lokalizuar në mes rrugës “J.Mijallkov” dhe rrugës “M.H.Jasmin” janë zbuluar 11 shtetas të Kosovës, nga katër shtetas të Shqipërisë dhe Turqisë, si dhe një shtetas nga Irani, të cilët ilegalisht kanë punuar në objekt.

Personat, shtetas të huaj janë arrestuar dhe dërguar në stacionet policore Qendër dhe Kisella Voda për procedurë të mëtejshme.

Në konsultim me prokurorin publik, janë ndërmarr aktivitete të mëtejshme për të përcaktuar përgjegjësinë e personave juridikë./Telegrafi/

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *