Wednesday , October 23 2019

Kastrati: Thank You President Clinton

Hoxha dhe humanisti, Halil Kastrati, ka uruar 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës.

Ai ka takuar ish-presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton.

Kastrati në rrjetin social facebook ka shkruar:

Faleminderit ZOT!;

Faleminderit UÇK!;

Faleminderit USA!;

Faleminderit NATO!.

Në fund Halili falënderoi edhe ish-presidentin Bill Clinton.

“Thank You President Clinton”.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *