Kaos në kufirin e Bllacës, kolona të gjata me kilometra

Kolona të gjata me kilometra edhe sot në pikën kufitare të Bllacës. Nga MPB dje thanë se është e është ndryshuar sistemi i vjetër me sistemin e ri dhe si duket tani procedura e kontrollit të dokumenteve po shkon më ngadalë.
Qytetarët thonë se pritjet në doganë janë shtuar ndjeshëm dhe se kjo po shkakton nervozë tek ta.
Ndryshe Autostrada “Arbën Xhaferi” para disa javësh u përurua me një ceremoni madhështore, me çka pritej që qarkullimi të zhvillohet më shpejt, por megjithatë pritjet në kufi janë ato që po shqetësojnë qytetarët./TV21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *