Wednesday , October 23 2019

Rama dhe Meta në Prishtinë, për 20-vjetorin e hyrjes së NATO në Kosovë

Sot Kosova ka përvjetorin e 20-të të ndërhyrjes së NATO-s që bëri të mundur largimin e forcave serbe nga territori kosovar.

Të ftuar në ceremoninë që po zhvillohet në Prishtinë janë edhe kryeministri i Shqipërisë  Edi Rama dhe presidenti i Shqipërisë Ilir Meta.

Pjesë e ceremonisë janë dhe figura ndërkombëtare si ish-presidentin amerikan Bill Clinton, ish-sekretaren e shtetit Madeline Albright, gjeneralin amerikan Wesley Clark.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *